Traducere din romana in germana


Efectuam orice tip de traducere din romana in germana la preturi avantajoase!

La biroul nostru puteti obtine o traducere din romana in germana in cel mai scurt timp. In plus, va puteti adresa echipei noastre si pentru traduceri in alte limbi.

De-a lungul timpului, am incercat sa venim in intampinarea tuturor nevoilor clientilor nostri, motiv pentru care, in prezent, suntem mandri sa va oferim orice tip de traducere. Va puteti convinge de calitatile noastre doar daca ne contactati! Va asteptam!

Limba germana este extrem de variata din punct de vedere dialectal. Versatilitatea si caracterul ei mereu schimbator contribuie la dificultati de traducere din romana in germana. Oriunde a fost prezenta limba germana, ea a suferit anumite modificari fata de varianta standard, incorporand elemente din limbile inconjuratoare. Mai mult, standardizarea limbii s-a realizat relativ tarziu, abia la inceputul secolului XX, astfel ca numeroase dialecte erau deja foarte prezente in vorbire.

Continentul Nord American are numerosi vorbitori nativi de limba germana, marea majoritate a acestor comunitati fiind veche de peste un secol. De aceea, multe dialecte au aparut de-a lungul timpului. Germana texana vorbita, evident, in Texas, si germana amana vorbita in Iowa sunt exemple elocvente de imbinari ale limbii germane cu limba engleza. Plautdiesch este o limba creata prin imprumuturi extensive din limba spaniola, cu peste doua sute de mii de vorbitori in Mexic.

Toate acestea fac orice traducere din romana in germana de calitate extrem de pretioasa in America de Nord. Plautdiesch-ul populatiilor Menonite, insa, nu este singurul dialect nascut in mijlocul unor comunitati religioase. Germana din Pennsylvania a fost creata de catre Amish si are statut de limba oficiala statul mentionat anterior, cu peste trei sute de mii de vorbitori nativi. In nordul Statelor Unite si in Canada, germana hutterisch domina detasat, mai ales in colonii. Mai mult, copiii nascuti in colonii invata acest dialect inaintea limbii engleze, acest lucru fiind sprijinit de sistemul de invatamant.